lauantai 14. maaliskuuta 2015

Marie Antoinette

Edellisessä postauksessa mainitsemani paketti sisälsi myös kirjan Mixed Media Girls with Suzi Blu ja se on täynnä ihania ja inspiroivia kuvia ja tekniikoita.

Tein kirjan inspiroimana oman versioni Marie Antoinetesta ja vaikka kasvot jäivät mielestäni keskeneräisiksi, en tiennyt kuinka olisin jatkanut, joten jäivät silleen. Aukeaman tein kirjastosta ostettuun vanhaan lasten kirjaan, Tietäjien lahja. Kirjastomme on myynyt todella paljon kirjoja pois ja tämäkin oli uuden veroinen kunnoltaan ja mukavan mallinen, kapeahko. Eli en vieläkään tohtinut aloittaa Moleskinea :).Auringon valo paljastaa nyt sen mikä voi inspiraatiooni vaikuttaa: kamalan sotkun askartelutarvikkeissa. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä asialle jotain.
Onko muilla vastaavia ongelmia vai onnistutteko pitämään tavaranne järjestyksessä?

I have a book Mixed Media Girls with Suzi Blu and it's full of inspirational pictures and techniques including Marie Antoinette. This is my version of it and it was fun to make. Marie's face is somewhat unfinished but I didn't know what to add so I left it that way.

Here sun is shining and it reveals all the mess I've made to my crafting area, ugly! I should kick myself on the butts so something would be done to that mess. I let you know what happens...

Have a nice weekend you all :)!

4 kommenttia:

 1. Ihana Marie Antoinette - päästä on hyvä pitää kiinni ;) Minulla ei ole valkoisten sivujen pelkoa, mutta tavarat ovat kyllä sekaisin...

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat väriyhdistelmät! :) Olen itsekin katsonut joskus tuota Suzi Blu:n kirjaa ja haaveillut sen hankkimisesta. Onko se mielestäsi ollut hyvä? Mistä ostit?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mervi ja Eveliina :). Kirjassa on hienoja kuvia ja värit ovat mahtavat. Vajaa puolet kirjasta käsittelee tekniikoita ja piirtämistä (lähinnä kasvojen) ja loput on projekteja ja galleria-osuus. Mielestäni noita projekteja olisi voinut olla enemmänkin, mutta niissä käytetyt tekniikat korvaavat kyllä paljon. On mukavaa päästä kokeilemaan "erikoisuuksia". Tilasin kirjan Adlibriksesta (tuli n. viikossa) ja toinenkin on jo matkalla, Jane Davenportin Drawing and painting beautiful faces. Olenko maininnut, että lottovoiton tullessa ostelisin miljoonittain harrastekirjoja :-)?

  VastaaPoista
 4. Nyt minä ymmärsin pään pitelemisen, hieno idea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment