maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ahaa! Mixed Media 2/9

Nyt tytöllä välähti!
Toisinaan sitä kokee jonkun hienon älynväläyksen, idean ja se tunne on mahtava! Varsinkin, jos idea vielä toisenkin kerran ajateltuna on yhtä mainio.

Kuvan tyttö ei ehkä ole itse vielä täysin tajunnut minkä laatuisen idean onkaan keksinyt päässään, mutta eiköhän ilme tuosta muutu :).
Mitä hän on keksimäisillään, sitä ei tarina kerro mutta tykkään työstä ja älynväläyksestäni :).

Osallistun tällä työllä teemakuun taidetta mixed media-haasteeseen, oma työni on nyt 2/9 eli kiirettä pitää, jos lisää haluan tehdä osallistuakseni.


Taustan kirjan aukeamalle tein suihkeilla jo aiemmin enkä ollut tyytyväinen siihen. Myöhemmin kirjaa pyöritellessäni keksin ajatuksen tytön oranssista nutturasta ja piirsin hänet sivuille. Nutturan sisällä on kohopastalla tehty hehkulamppu, johon heitin lasiglitteriä lisäloisteeksi. Samaista glitteriä tipahtelee nutturasta käärmeen päälle,

Käärmeen leikkasin ja liimasin lasten värityskirjasta.
Tämä on hyvin hillittyä mixed mediaa, on hankala irroittaa itsensä tutusta. Siinä olisi haastetta vielä tälle viikkoa :).

Tyttö sai vaikutteita Jane Davenportin kirjasta, josta taisinkin jo kertoa. Aivan ihania kuvia tässäkin kirjassa.

My girl here has some magnificent thought coming to her head she hasn't yet realized. I thought of writing some text on where she's looking but then thought to leave it as it is. Who am I to tell what she's thinking, let her keep her ideas :). I used sprays at the bottom and left it that way for a days, I didn't like the outcome. Few days passed and I gave another look to it and I saw my girl there, watching something so I painted her.

Light bulb is made through stencil with a paste and I added glass glitter to it. Same glitter is falling from her head to a snake which I cut out of children's color book.

Thanks for stopping by and have a nice week :).

10 kommenttia:

 1. Kauniisti maalattu tyttö ja kaunis tausta. Hyvä idea tuo lamppu. Minä pidän kovasti tästä hillitystä mixed mediastasi.

  VastaaPoista
 2. Oi, tytöllä on yhtä suuri nuttura kuin minulle, mutta paljon loistavamman värinen kuin oma harmaani!
  Kaunis mixed media, pidän tuosta käärmeestä, mielenkiintoinen yksityiskohta.

  VastaaPoista
 3. Ei sitä koskaan tiedä mitä nutturan sisältä löytyy :) Hienosti olet saanut silmien ilmeen ajatusta vastaavaksi, hyvin näkyy, että idea on välähtänyt ja toteutusta jo mietitään. Taustakin on kaunis.

  VastaaPoista
 4. Upea mixed media! kaikki yksituiskohdat tarkaan harkittu, välähdys nutturassa, itikoita nappaava käärme, silmät ja kasvonpiirteet. Pidän myös taustasta.
  Vielä on viikko aikaa taiteilla haasteeseen, hyvin ehdit vaikka koko sarjan, mutta vähempikin riittää.

  VastaaPoista
 5. Hieno toteutus, hyvin näkyy tytön katseesta, että idea muhii.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos kaikille kommenteista, saavat hymyn huulille :).

  VastaaPoista
 7. Kauniit silmät ja hyvin miettiväiset, jotain on menossa...
  Puhtaat kauniit värit!

  VastaaPoista
 8. Kaunis maalaus. Pidän tytön silmistä. Sielun peilit. Vihreät silmat ja oranssi tukka nutturalla. Teen itse myös paljon "hillitymmällä sekatekniikalla". Riippuen vähän teoksesta ja ideasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment