perjantai 20. helmikuuta 2015

Oman polun kulkijoille

Ja niille jotka omaansa etsivät.

Aloitin eilen art journal - aukeamaa ja kerkesin pohjan tehdä kunnes iski aivan totaalinen kyllästyminen ja väsyminen. Onneksi oli mahdollisuus mennä nukkumaan :).

Oman polun löytäminen ei ole ollut aktiivisesti mielessäni, mutta lukiessa erästä kirjaa, tajusin jo kulkevani omaa polkuani tässä elämässä. Mikä mahtava oivallus :)! Välillä on vaikeaa, toisinaan vielä vaikeampaa ja silloin tulee miettineeksi, miksi ja mitä järkeä? Taustalla on kuitenkin jotain hyvää, joka alitajuisesti kertoo, että eteenpäin vaan misu, polku on oikea, se on sinun polkusi.

 Tein taustan suihkeväreillä sabluunan läpi, reunoille liimasin akryyliväreillä maalattuja voipaperin palasia.
Naisen kasvojen alueen peitin gessolla ja se kivasti levitti suihkevärit ja sain vahingossa ihon värin. Piirsin tussilla kasvot ja hiuksiksi liimasin lisää voipaperia, tekstin yläpuolelle liimasin vielä paperin, johon kirjasin omia yksityisiä ajatuksia. 

Tykkään värikkyydestä ja kokonaisuudesta, voipaperi oli hauska uusi tuttavuus,  kannatti siis nukkua välissä :).


Mukava kun poikkesit ja rentouttavaa viikonloppua!

This is for those who travel their own path in this life. Without much of thinking I discovered that I'm walking on my path even though it sometimes feels hard and makes me question meaning of this journey. It was liberating feeling and hopefully gives me strength when things feel hard.

This spread was made in few days. Background was made with sprays and stencils, girl I draw over colors and being water soluble sprays reacted with gesso that I used on girl's face giving nice skin tone by accident.
Hair is colored wax paper torn in pieces and glued to place. I enjoy the rich colors on the page.
Hope you like it!

9 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment