sunnuntai 15. helmikuuta 2015

LB 2015 Week 6

En ole juurikaan jaksanut käydä blogia päivittämässä vaikka olenkin jotain askarrellut. Ihailenkin teidän toisten intoa, kuinka jaksatte päivittää blogianne.

Tämä Life Bookin työ on Tamara Laporten pitämältä tunnilta "Seeds of love". Tunnilla käsiteltiin värejä sekä niiden valoisuutta. Aiheena kasvit / kukat, vähän erikoisemman malliset. Työtä oli kiva tehdä ja tykkään lopputuloksesta, on vapauttavaa tehdä ihan sen näköisiä kasveja kuin itseä huvittaa :).

Tein tätä työtä samoin kuin muitakin eli katson osan videoista / ohjeista ja aloitan oman työni. Valitsin yhdeksi  liituväriksi hienon merenvihreän tai miksi sitä kutsuisi. Kun myöhemmin selvisi, että pitää saada samanväristä akryylimaalia, olin hetken pulassa. Omasta maali- ja vesivärivarastosta löytyy vain perusvärit, onneksi sekoittamalla sain sopivaa väriä :).


Week 6 " Seeds of love" on Life Book was held by Tamara Laporte and we made whimsical looking flowers. At the same time we concentrated on colors and their value contrast. I'm happy with my result, colors are intense, much more so in real life.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment