maanantai 2. helmikuuta 2015

LB 2015 Week 5

Edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, että oli myös toinen tunti. Tamara Laporten lisätunnilla teimme toisenlaisen höyhenen ja vaikka en koskaan ole sellaista piirtänyt, ei lopputulos ole hullumpi.

Väreinä kirkkaat ja voimakkaat oranssi ja keltainen maustettuna mustalla toimii minulle.
Kirjoitin sivulle musteella ja pensselillä vielä oman sanani tälle vuodelle. "Vahva" on hyvä sana, mutta mietin myös milloin pitäisi olla heikko, milloin vahvuus on liikaa? Minkälaista on vahvuus? Paljon kysymyksiä, mutta uskon että ihminen pystyy mihin tahansa, kunhan saa pikku hiljaa kasvaa vahvuuteensa.

Pidemmittä puheitta vahva höyheneni, pitäähän ne linnutkin taivaalla :).


Week 5 offered us yet another lesson, this was given to us by Tamara Laporte and we made a feather. I like the colors I chose, they are definitely my colors, bold and beautiful :).
Never before have I tried drawing a feather and I'm pleased how it turned out. I also added my word of the year on the corner , it's made with ink and a brush.

I've been wondering when being strong is too much, is there a moment when you should just let go, let it be? It's difficult and thin line between those two things, I guess it always depends on the situation. 
This or that way I'm going see where being strong leads me. 
My idea of strong is delicate and soft, like the feathers that keeps birds flying.

Have a good week :).

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment