lauantai 12. maaliskuuta 2016

Soft Wisdom

Toinen postaus tälle päivää :-o.
Olen ostanut canvaspohjia paljon, aina kun on halvalla saanut, mutta vasta nyt uskalsin maalata sellaiselle. Olen miettinyt, että jos menee pieleen, mitä teen niille? Paperi on helpompi polttaa.

Tämä työ on myös tehty kokonaan erilaisella tyylillä kuin mitä normaalisti käytän. Taulu oli osa netissä järjetettyä miniretriittiä, jossa ainakin minulla oli tarkoitus rauhoittua, ottaa aikaa itselle. Olen siis ollut suljettujen ovien takana lähes joka päivä viikon ajan. Toki lapset ovat naukuneet oven takana ja koira yrittänyt raapia tietään oven läpi :).

Taulua on tehty rauhassa, mietiskellen mikä on itselle tärkeää, mitä halusi tuona aikana korostaa ja mitkä on tavoitteet. Täysin erilaista siis kuin normaali maalaaminen minulla, tällaista rauhoittumista voin kuitenkin suositella.
Toivotan sinulle nautinnollista viikonloppua ja nähdään taas!


Another posting for today :-o. 
I've bought many many canvas boards but never before this I haven't have enough courage to use those. What would I do with the ruined ones? Paper is easy to burn.

This painting is also done completely different way that I usually paint. This was a part of mini retriet on internet that made me think deep and concentrate to what is important and what I wanted / want to accomplish and so on.

All that in mind I've been locked to my room almost every night this week taking time for myself, although kids were behind the door and a dog tried to scratch his way through the door as well :).

This kind of slow painting with meditating is something I can recommed to everyone.
I'm wishing you enjoyable weekend, see you around!

3 kommenttia:

 1. Oli varmasti hieno kokemus, kun tulos on tälläinen.

  VastaaPoista
 2. Canvaspohjien päälle voi maalata vaikka monta kertaa, kokemusta on :D

  Tätä ei tarvitse maalata uudestaan! Tosi seesteisen kuvan olet tehnyt, sinulla täytyy olla rautahermot, kun lasten naukunat eivät ole päätyneet maalaukseen!

  VastaaPoista
 3. Niin tykkään tuosta taustavärityksestä!
  Seesteinen, kuten Susu sanoo, olen samaa mieltä.
  Aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment