lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäisenä on aikaa

Hiihtolomasta ei ole kuin hetki ja nyt saamme taas nauttia vapaapäivistä :). Tänä päivänä olenkin 
maalannut canvaspohjalle taulua, mutta se on vielä vaiheessa, odotan gesson kuivumista jotta voin jatkaa. Tässäpä onkin sitten hyvä aika kirjoittaa blogia ja näyttää mitä olen viikolla tehnyt.

Löysin nimittäin youtubesta journalkorttien tekoa ja näytti niin helpolta ja hienolta, että päätin itsekin yrittää. Helppous oli karahtaa kiville tietokoneen kanssa, mutta olen kovapäinen enkä luovuttanut :).

Osa korteista on tulostettu A4- kokoiselle skräppipaperille ja osa on leikattu ennen tulostamista jo ATC- kortin kokoiseksi. Tekstit etsin netistä, mutta kirjoitin itse.

Ja kun nämä lopulta onnistui, innostuin kaivertamaan vielä leimasimen! Puun runko, johon kaiversin lisäksi lehden ja omenan. Laitan niistä vielä erikseen kuvan toisella kertaa, kamerasta hyytyi akku kesken kaiken.

Yhtään en vielä tiedä mihin käytän korttejani, mutta johonkin, joskus. Näin käy kun innostuu aina uusista asioista :).

XXX

I found journal card making from Youtube and it looked so easy that I gave it a try. 
It was everything but easy with my computer and printer but finally after a few stressful days I managed to make these cards! 
Texts and quotes I search from a net but wrote them myself with different types of fonts and printed out on colored scrap papers sizes A4 and ATC- card. 

I think they came out nicely and after a successful job I was so high I decided to carve a small stamp to go with the cards. It's a tree and one leaf and an apple so I can stamp different kind of trees. I'll take a proper picture of the stamps later, my camera's battery ran low.

Now I wish You all Happy Easter! 
Iloista Pääsiäistä kaikille!2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista! Iloista Pääsiäistä sinnekin !

    VastaaPoista
  2. Oman leimasimen kaivertaminen kuulostaa haasteelliselta, hienoa!

    Sinulla on ollut flow, kaunista jälkeä.
    Hyvää pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment