maanantai 15. helmikuuta 2016

29 faces #15

Nyt on virallisesti puoliväli ylitetty 29 faces-haasteessa ja joka päivä olen kasvot tehnyt, jihuu! Tämä resiina jatkaa matkaa täysin voimin!

Tänään kokeilin lapsen kasvoja ja ne pulleat posket on hankalat, että näyttäisi vain pullealta eikä turvonneelta. Minun omani näyttää hieman jälkimmäiseltä. Mutta olen tyytyväinen kuinka olen varmempi ja ehkä pelottomampi kasvojen tekemisessä kuin joku aika taaksepäin eli harjoitus tekee mestarin ja teidän ihanat kommentit innostaa koko ajan yrittämään lisää, kiitos niistä :).

Ja se sisu...Mies on hoitanut pyykit ja lapsille näytin kuinka imuri toimii eli hyvin organisoitu, jotta äiti voi keskittyä kasvojen tekemiseen :).


Now we've past the midline on 29 faces challenge and this train is strongly on her track! 
Today I chose to draw a little girl, first child I've drawn if I remember right, and I liek it. It's hard to draw a child's cheeks round but not too much that they wouldn't look swollen, that's something to practise. 

I've noticed something along the way here: that I'm much more confident with drawing a face that I was before, so practise helps and mostly the support and awesome comments you leave me, thanks for that!

7 kommenttia:

 1. Upea, suloinen tyttö! Hennot kiharat ja ruusupanta.

  VastaaPoista
 2. Kotitöiden delegoiminen on mielenrauhan A ja O! Hyvä, että tiedät, ettei itse tarvitse tehdä kaikkea!

  Lasten piirtäminen/maalaminen on hankalaa. Jotenkin suhteet ovat vielä niin suhteettomat lapsilla. Isot päät, lyhyt torso jne. Huh.

  Pidän tämän tytön asennosta, pää hieman kallellaan, ujonpuoleinen pikku-neiti omassa haavemaailmassaan.

  VastaaPoista
 3. Kiva mussukka. Lapsia tulee harvemmin piirreltyä. Porskutellaan haastetta vaan eteenpäin :-)

  VastaaPoista
 4. Suloinen tyttö. Hänellä on ihana ilme.

  VastaaPoista
 5. I am so impressed with your faces. Each one has such beauty and detail.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment