sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Itse tein kun en parempaa saanut

Työkaveri yllytti katsomaan netistä Happy Planner- kalenteria juuri kun olin päättänyt olla tuhlaamatta rahoja jokaiseen uuteen askartelujuttuun. Tuhlaamiseksi sanon tässä tapauksessa, koska kaapit on niin pullollaan tavaroita etten löydä enää jos jotain etsinkin. Eli nyt yritän keskittyä tekemiseen ostamisen sijasta.
   Takaisin kalenteriin... Se oli niin hieno! Googletin joka paikan, ebayt euroopan maista ja amerikan mantereen, hinta oli vain liian kallis postikuluineen ja tulleineen, että päätin tehdä itse oman kalenterini. Ihan hyvä päätös, koska en kalenteria ole ennen edes käyttänyt :).

Etukansi / Front cover
Etukansi. Tuo kukkapaperi on niin ihanaa, että pitäisi ostaa lisää :)!

Sieltä täältä löytyy kuviopapereita piristämässä arkea.
Viikkonäkymä / One week
Takakansi / Back cover
Ilman kommelluksia en selvinnyt kalenterin teosta: loppuviikon päivät leikkautuivat pois kun tein reiät kiinnitykselle. Onneksi on numeroleimasimia ja tarroja, joilla voin korvata päivät, jos huvittaa.
Toinen omalaatuisuus tuli esille jo kalenterin tulostusvaiheessa: olisi pitänyt tulostaa kaksipuoleisena, mutta vaikka kuinka pyörittelin papereita, en tajunnut kuinka onnistuisin sitomaan siitä kalenterin, jonka viikot menevät järjestyksessä! Niinpä joka viikon jälkeen minulla on kalenterissa tyhjä aukeama, johon voi piirellä mielin määrin :-D.
   Jos joku innostuu tekemään oman kalenterinsa, tulostin omani täältä.

My friend introdused me to Happy Planner calendar by MAMBI and as much as I wanted to buy one I decided to make my own ( in Finland it was impossible to find).
I conquered a little problems along the way like all the half weeks doesn't have numbers anymore 'cause of the Bind- it -all holes but I'll go very easy with this one and decided not to lose my hair over it. I can always stamp new day numbers or use stickers. After every week I have plank spread (I didn't understand how to print it in right order) and I can doodle or draw on them, paper is sturdy, 100 g/m2. This is my type of calendar and I'm already excited over it!

Thanks for stopping by and have a nice weekend :)!4 kommenttia:

  1. Waude miten UPEA, Ihana ja oman näköinen kalenteri todella. Sait persoonallisen kalenterin ja parasta on, että piirustussinukin on valmiina :D

    VastaaPoista
  2. Kyllä, mukavan näköinen on. Hienoa!

    VastaaPoista
  3. Eksyin blogiisi ekan kerran, mutta en varmasti viimeistä kertaa! Tervetuloa kylään minun blogiin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment