lauantai 11. huhtikuuta 2015

Tyttöä ikävä

En ole juurikaan mitään pääsiäisen jälkeen jaksanut tehdä, mutta heti perjantain päätteeksi, kun päiväunet oli nukuttu ja hyvin syöty, innostuin piirtämään.

Ja tyttöhän sieltä taas tuli :). Malli on Jane Davenportilta ja tehty isoon moleskineen eikä yhtään jännittänyt! Kun aika on otollinen jollekin niin silloin kaikki menee kuin leikiten.

Kokeilin värittää tytön Prismacolor- kynillä ja kynät on kyllä hyvät, paperini oli tosin cold pressed akvarellipaperia, joten epätasaisuudet näkyvät helposti.

Taustaan käytin akryylimaalia, hiukset puolestaan tein pastelliliidulla, jonka levitin vedellä ja sama servettiperhonen lensi tytön hiuksiin kuin aiemminkin.

Kevät Tuuli

I've been too tired this week to make anything special than eating and breathing after work but Friday evening I felt motivated to create something. I was browsing Jane Davenport's book and this girl is very inspired by it. I colored the girl with prisma color pencils, background is acrylics and her hair is chalk pastel spread with water. Drawing is called Spring Wind.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment