lauantai 18. lokakuuta 2014

Reseptikorttivaihto

Mukavaa lauantaita ja viikonloppua kaikille, nyt kerkesin hakemaan eilisen postin ja siellä oli kirje Eijalta paperifanista. Jippii!
Sain paljon ylimääräistäkin (kiitos Eija, käyttöön tulee) ja tärkeimpänä tämä vaihtokortti.

Meitä oli ringissä neljä ja jokainen antoi yhden aiheen, joka kortista piti löytyä, plus 1-2 omaa aihetta, kortin pääaihe oli romantiikka.

Kortin koko on 4 x 4 tuumaa ja siinä piti olla pitsiä, kimalleliimaa / timangeja, metallikoriste, tähti / tähtiä.

Tässä Eijan omaJa oma näkemykseni romantiikasta (minähän en ole romanttinen ihminen, sain miettiä hetken jos toisenkin, mitä korttiini laitan). Tausta on suihkuteltu musteilla ja itsetehdyllä glimmer-mistillä.


Toivottavasti saamme vielä jatkoa vaihdoille :).

I took part to card swap where all participants suggested one idea to the card, theme was Romance. Card had to include lace, glitter glue / rhinestones, metal embellishment, star / stars. My swap friend was Eija from PaperiFani and first pics are from her card, very romantic one :). Mine is below, not being so romantic person it took me a while to figure out what to do. Starry nights are my thing, if it only wouldn't be so cold then :).

Thanks for stopping by :)

3 kommenttia:

  1. Kiitos osallistumisesta vaihtoon. Kiitos myös romanttisesta kortistasi, se on kauniin sininen ja on siinä romantiikkaa. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hienon kortin olet saanut ja itse tehnyt! Nyt vasta huomasin, että kortissa olisi pitänyt olla romantiikkaa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment