torstai 16. kesäkuuta 2016

Öljypastellien kokeilua

Jalkapalloa katsellessa voi kivasti samaan aikaan piirrellä, jos ei sitten satu olemaan jännittävä peli kyseessä. Silloinhan ei voi muuta kuin katsoa ja napostella jotain, samalla esittäen tietävänsä paitsiosäännöt :). Mutta siihen asiaan...
Piirtelin kasvoja lyijykynällä ja koska ne onnistuivat hyvin, ajattelin että jos varovaisesti kokeilen värittää kuvaa uusilla öljypastelleilla ja siitäkin tuli yllättävän hyvä. Kunnes tein jotain nenälle ja se meni pieleen ja yritin korjata ja korjata sitä ja lopulta tuli mieleeni Mr Bean siinä elokuvassa, jossa hän "korjaa" Whistler's Mother- taulua :)!

Tässä kuitenkin omani ja nämä värit on hyvät, ei voi muuta sanoa. Toista silmää kyllä nyt hieman siirtäisin, mutta parempi kun en enää koske....

Iloista viikonloppua, joka kohta on taas ovella!


While watching European Championship football it's easy to draw at the same time. Except when the game is so exciting that it has to be seen without blinking the eyes. This time I was able to draw this girl and it turned out nice so I thought to give my new oil pastels a try too. I'm amazed how good these pastels are that even me, holding these second time, am able to do such good color choises and end up with this result above. 
But something happened, don't know if it was football or what but I did something with the nose (that was fine before) and it looked goofy. So I tried to fix it and fix it and then I had to stop, I couldn't do more so here you have it. Looks odd and I even thought myself as Mr Bean in his first movie, trying to "fix" Whistler's Mother :).

Have a nice weekend and thanks for stopping by!


11 kommenttia:

 1. Hahhah, nauratti, kun mietin tuota Beanin katastrofia.

  Vaan tämä ei ole katastrofi. Luonnollisen näköinen tyttö, ja ihmisen kasvothan eivät ole symmetriset, ainoastaan barbiet ovat sellaisia.

  Minä virkkaan, kun katson futista. Ja tiedän paitsiosäännön :D

  Mahdollisimman vähäsateista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu, Beania voisikin välillä katsoa, mutta jalkapallo ensin :).

   Poista
 2. Kaunis! minä en osaa piirtää edes tikku-ukkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja ja uskon että osaat tikku-ukon piirtää :). Kauniita askarteluja sinulla on.

   Poista
 3. Kaunis, katseleeko myös jalkapalloa, kun on niin keskittynty ilme.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment