maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tekniikkakymppi #7

Eilen sain tehtyä seitsemännen haasteen Koukussa Kortteihin- blogiin. Haaste #7 on lautasliinalle leimaaminen ja voin sanoa, että ensimmäiset leimailuyritykset olivat mitä sattuu. Yritin liian yksityiskohtaisia kuvia leimata ja lopputulos oli sekalasita suttua.

Muistin kuitenkin hetkeä aiemmin kaivertamani leimasimen ja siitä tulikin upea taustaleimasin tähän haasteeseen. Lautasliina on värillinen ja reunoiltaan kuvioitu, mutta leimailin omalla leimasimella liinan keskiosan. Liimasin sen kiiltävällä mediumilla kartonkipohjaan ja hyvä tuli. Pirteä, hauska kortti!

Hauskaa viikkoa ja nauti kyydistä!


Yesterday I made #7 card to Tekniikkakymppi- challenge and it's all about stamping on to a napkin. My napkin is colored and stamp that I used on the background is selfmade, woohoo :)! I glued the napkin on colored cardstock with glossy medium and it came out so nice. I like this card a lot. And my stamp of course :)!

Have a nice week and enjoy the ride!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli! Minulla on servettejä aika paljon ja juurikaan en ole käyttänyt. Kahvipöytään joutavat, jos ei askarteluihin :).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Maca, joku näistä voi olla äitienpäiväkortti ;-)!

   Poista
 3. Söpö kortti. Leimasinjälki on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu. Olen viiem aikoina innostunut leimasinten kaiverrukseen :).

   Poista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment