sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulu ja lahjat

Joulu on vasta tulossa ja olen saanut jo lahjoja etukäteen.
Kaava meni näin: tilaan lahjoja lapsille ja huomaan, että täältähän saa maalaustarvikkeita, tilaan siis iloisena itsellekin. Tilaan kirjoja miehelle ja huomaan että täältähän saa myös askartelukirjoja, tilaan siis iloisena itsellekin. Tilaan lapsillekin kirjoja ja huomaan että tästä kaupasta saa sekä kirjoja että askartelutarvikkeita, tilaan todella innoissani itsellekin. Sitten odottamaan joulua joku voisi kuvitella.
Mutta miten minä pystyisin olla avaamatta paketteja joiden tiedän sisältävän maaleja ja kaikkea muuta ihanuutta?
En mitenkään.
Avasin kaikki.
Kunnes tilasin vielä yhden paketin, hain sen postista, laitoin lahjapaperin päälle ja nyt odotan joulua jotta saan senkin aukaista.
Tämän takia tiskaan vieläkin käsin enkä koneella :-D!

Joulun ja uuden vuoden pyhinä on kuitenkin aikaa kokeilla kaikkia uusia värejä, lukea kaikkia uusia kirjoja ja sotkea sormensa maaleilla. Allaolevat työt on molemmat saaneet inspiraation kirjasta Mixed Media portraits with Pam Carriker, yksi lahjoistani :). Otinkin tavoitteeksi oppia piirtämään kasvoja, jotka eivät olisi pelkkiä söpöjä töröhuulia vaan enemmän luonteikkaampia. Allaolevissa sitä luonnetta ei vielä näy, mutta pikku hiljaa eteenpäin, tavoite on selvä.

Hiilityö

Tässä akryylityössä peittelin maaleilla alle jäänyttä keskeneräistä työtä, josta en pitänyt.
Ensin tein alla olevan naisen ja kuvittelin kuplamuovikuvioista hiuksia hänelle. Sitten sivellin lähti maalailemaan uutta hahmoa yläpuolelle ja kun se tuli valmiiksi katsoin työnikin tehdyksi. Olkoot kaljuja, totesin.

The girl above is made with charcoal and two faces is made with my favorites; acrylics.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment