sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Be yourself

Tässä taas art journal-sivuja, joita olen tehnyt Effyn Radiant-kurssilla. Tämä "sivu" on kolmen aukeaman mittainen ja voihan jestas, kun oli hauskaa tätä tehdä :)!Käytin tässä työssä myös uusia Dylusions akryylimaaleja, yksi uusista hankinnoistani. Väreinä ovat loistavia, ovat peittäviä pienelläkin maalimäärällä. Huonoa on pakkaus, joka muistuttaa irtopuuteripakkausta ja koska maali on hyvin juoksevaa, loiskautin iloisesti mustaa väriä työlleni. Siinä kohtaa mieskin vetäisi henkeä kun näki mustaa maalia tippuvat käteni ja mustan värilammikon paperilla: -Menikö pilalle?
Ei mennyt, onneksi. Se on nähtävissä toisella aukeamalla, olin vasta pohjaa tekemässä.

These are another spreads I made in Effy's Radiant class I really enjoyed making these!

I used my new purchase Dylusions acrylics on making these pages and as paints they area awesome, so opaque and little color goes a long way. I just don't understand the package, container is wide mouthed like loose powder container. That combined with really fluidy paint isn't a good thing. When I first opened the lid black paint was all over my hands and paper, luckily I had just began and all that color can be seen on background of red haired lady. In art journal there are no mistakes just lucky accidents ;-).

7 kommenttia:

 1. Voi etä on upeita töitä. Minäkin olen innostunut maalaamaan akryyliväreillä nyt ja opettelen piirtämistä. Nuorena piirsin, mutta aikuisena ei ole ollut aikaa kun on ollut kaikkea muuta

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita. Tuo onkin hauska tapa tehdä art-journal sivuja.

  VastaaPoista
 3. Huikean kauniita ovat. Olet todella hyvä piirtämään ja maalaamaan.

  VastaaPoista
 4. Voihan juku, miten hienot työt taas täällä!
  Olet uskomattoman hyvä taiteilija!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment