sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Liituväreillä kokeilua

Olen aikoinani (viime vuosituhannella) ostanut kuvapastelliliidut ja muistan kuinka hankala niitä oli löytää. Nykyään netistä on äärettömän helppoa, toisinaan liiankin helppoa, tilata kaikenlaista ja sieltäpä löysinkin Pan Pastels liituvärejä. Paljon kehuttuja ja kokeiltuja ja kyllähän ne on hyvät, värit levittyy pehmeästi ja luovat utuisuutta kuviin. Uskoakseni niillä saa myös särmää kuviin, mutta en ole vielä voimakkaita värejä kokeillut.

Ensimmäisen tytön piirsin silkasta nukkumisen ilosta, tällä hetkellä se olisi jo silkkaa väsymystä :D.
Pohjan maalasin akryyleilla ja siitä tuli tosi tasavärinen ja tylsä. Niinpä otin liidut ja lisäsin näin väriä poskiin, varjoja sinne ja tänne, hiukset kokonaan...

Sleeping Girl

Underwater Girl
Tämä tyttö asuu syvässä vedessä, ehkä siksi on hän jäänyt kalpeaksi. Aurinkoa hän ei ole nähnyt kuin ripauksen verran ja se piraus meni säteinä loistamaan hänen silmiinsä.

Tämä työ tehty Pan Pastelleilla, niillä vaaleimmilla sävyillä.

Liituvärien "vika" on ainoastaan se, että ne pitää vielä kiinnittää paperiin ja sitä en tajunnut ostaa. Joten varovaista käsittelyä siihen asti :).

These two girls have been made with dry chalks. For the sleeping girl I used my old chalk crayons, first layer is made with acrylics, and Underwater Girl my newest buy, Pan Pastels with the lightest colors.

Sleeping Girl is tired, she just wishes to sleep and here you can see her  taking a little nap.

Underwater Girl hasn't seen light, only once sun caught her eyes and left a bit of it's shine sparkling there.

2 kommenttia:

  1. Hienoja ovat molemmat, ehkä kuitenkin suosikkini on tuo nukkuva tyttö.

    VastaaPoista
  2. Voi että on kauniita, sulla on piirtämisen taito hallussa!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment