perjantai 5. kesäkuuta 2015

Teemakuun haaste 3/9

Luulisin olevani menossa nyt kolmannen haasteen kohdalla, lomalainen ei numeroita muista :).
Tulin lomalta äidin luota, kiitos kestityksestä ;-), ja tuli kokeiltua askartelua toisen tavaroilla ja maaleilla: Windsor ja Newtonin akryylimaalit tuntuivat hyviltä ja paperit, aah, uusia minulle ja siksi hienoja :).

Teemakuun haasteeseen esittelen nyt tekniikan, jolla ensin maalataan eri värejä ja muotoja paperin täydeltä ja niiden kuivuttua hahmotellaan jokin hahmo sopivaan kohtaan. Ympäröivä alue maalataan jollain värillä, jotta hahmo nousee taustastaan esiin, itse käytin valkoista maalia vähän vedellä ohennettuna.

Lopuksi leimasin lintuhäkin ja liimasin Kalevalan säkeitä alapuolelle. Akryylivärillä ja liimapuikonpohjalla leimasin ympyrät ja kynällä tein niistä kukkia.
Hauskannäköinen ja helppo tekniikka.

 Hauskaa ja aurinkoista viikonloppua, lähden ajamaan nurmikkoa, jos saan koneen käyntiin :-).

I think this is my third challenge for Teemakuu taide 9 inspirations, I'm on vacation so no need to remember dates and numbers :). 
This time I made a journal page by painting entire page with different colors and shapes, nothing that could be recognized. Then I drew a bird and color washed everything outside my image so it'd pop out. I doodled some images to bird, stamped a birdcage and glued words from Kalevala, national saga of Finland. Words here are transformed: "Foolish is the thrush thus singing, Nonsense is the song-bird's twitter".

Have a nice and sunny weekend, I'm going outside to enjoy the sun, rare visitor in here these days :).12 kommenttia:

 1. Kerrassaan upea! Tätä on pakko kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Upeaa,hempeää kädenjälkeä! Tykkään!
  Hyvää viikonloppua ja ajetun nurmen tuoksua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther. Viikate tai lampaat olisi oikea vaihtoehto meidän nurmikolle, nyt kuitenkin näyttää ja tuoksuu hyvältä :).

   Poista
 3. Tuop on kokko, ilman lintu!
  Ai harmi kun en tätä tekniikkaa älynnyt, olisi niin hyvin sopinut pilalle menneeseen työhöni, mutta nythän pysyy korvan takana tulevaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä on tosiaan hyvä korjailla jälkiään :).

   Poista
 4. Voi, että on hauska tekniikka tämäkin. Pitää muistaa kokeilla joku päivä.
  Kerrassaan upea ja samalla hauska työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida, sellainen yksinkertainen työ :).

   Poista
 5. Todella upea taulu!! Tämä tekniikka pitää laittaa mieleen, innostaa kokeilemaan. Vaikka tokkopa on niin helppoa kuin annat ymmärtää.

  VastaaPoista
 6. Tuohon tekniikkaan tutustuin äskettäin juutuubissa :-) Onnistuit todella hienosti. Kalevalan säkeet aina yhtä hienoja. Kivaa kesänjatkoa :-)

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoisen kuuloinen tekniikkaa ja näyttävä lopputulos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :), Thank you for Your comment