maanantai 29. syyskuuta 2014

P*skarteluhaaste #247

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille, meillä aurinko paistaa ja kaikki hohtaa syksyn väreissä.

P*skishaasteessa on aiheena luonnos:



Käänsin omani kierroksen myötäpäivään ja sain aikaiseksi seuraavan 'art journal'-sivun.
No,jos totta puhutaan,ei tämä sovi mitenkään art journaliksi minun mielestä, mutta se on kuitenkin itse tehdyssä kirjassa, josta art journal-kirjaa aioin :).

Harmaan sävyjä mustalla pohjalla, höystettynä vaaleanpunaisella. Alusvaatteiden mukana tullut tagi, stanssilla leikattu boordi, kohopulverilla embossattu teksti ja strasseja.


P*skis-blog has a challenge with sketch and I came up with something grey and and again very easy :). As it says on tag, it's from the lingerie and I tend to save everything in case for later need, and almost year later this piece came handy :). 
I also used border die, embossing and bling bling. 

I made this layout to my new art journal book but it's hard for me to call this 'art journal', it was just gluing things together. Anyhow this is a nice start for my new book, whatever I wish to call it :).

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Mostly words

Tämän viikon LIM-haasteessa on tarkoitus käyttää enimmäkseen sanoja. Tämä olikin helppo haaste, kun on noita Tim Holtzin tekstileimasimia muutama. Valkoisia korttipohjia pitäisi kyllä ostaa, alkaa käydä tylsäksi nämä kerman väriset...

Leimasin tekstin 'fired brick' musteella ja samaa väriä oli kohojauhe, kulmiin laitoin liimattavat strassit.


This week's LIM-challenge is 'Mostly words' and it was easy to achieve with Tim Holtz stamps. I stamped the sentiment with 'fired brick' ink and embossed it with same color. Finally I added a little bling bling to corners and another card is done :).


keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Lievästi mixed mediaa

Löysin jostain mutkien kautta, niin kuin usein käy, mixed media- haasteblogin Mirror Crack'd, jonka ensimmäinen haaste on 'Anything (mixed media) Goes'. Kortit ovat tässä blogissa kiellettyjen listalla.

Tämä voi olla uuden hienon suhteen alku. Mielenkiintoa mixed mediaan on ja nyt kun on joku joka haastaa tekemään jotain tiettyä, pitäisi vain taivas olla rajana. Ja kortittomuus :).

Tein pienen kirjan, jonka kannet ovat tähän haasteeseen sopivat. Sivut ovat mustat, joten siitä tulee haastetta käyttöä ajatellen, onko kellään vinkkejä väkertelystä mustille sivuille?


I enter to Mirror Crack'd Mixed Media challenge 'Anything (mixed media) goes' with this little book that I made. I covered the cardboard with tissue paper which I sprayed with inks. Stencils, stamps and dies were used too and some embellishments.

I enjoyed doing this and can't wait what's going on next month's challenge :).
Etukansi / Front cover


Takakansi / Back cover



Yksityiskohta / Detail
'It's my time to shine'


Helmiä / Pearls

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nyt askarrellaan sitten ihan muuten vaan...

...jos sitä teemaa muulloinkaan tarvitsee, mutta tämä on aiheena p*skarteluhaasteessa :).

Kortti ei siis saa edustaa onnittelua, 
synttäreitä, muitakaan juhlia 
vaan ihan muuten vaan kortti.

Oman korttini tein uudella leimasimella, jonka ostin alkuviikosta, kun oli ylimääräistä vapaata ennen töihin menoa. Kuvittelin vielä aamulla kamppeita kasatessa meneväni uimaan....Kaupasta sitten jo laitoin miehelle "tunnustus"viestin :-).

Hyvään käyttöön sain kuitenkin ostokseni ja tykkäsin tämänkin kuvan värittämisestä. Mikähän siinä on, että joitakin kuvia värittää mielellään ja innostuneesti, toiset taas ei innosta ollenkaan?






keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Enjoy life

Less is more haastaa tällä kertaa tekemään kortin, johon liittyy juoma eli beverages. Omani on Stamping Bella-leimasin ja nämä vaan on nii-iin ihania!

Leimasin kuvan korttipohjalle, peitin hatun suttupaperille leimaamallani kuvalla ja töpöttelin sabluunan läpi sinistä taivasta tytön taakse. Väritin kuvan vesiliukoisilla vahaliiduilla ja nämä on todella kätevät; voin kastella pensselin kärjen veteen ja ottaa kynän päästä väriä. Lopuksi leimasin tekstin alakulmaan.


This card is for Less is more-challenge Beverages and my girl (read: me) is relaxing and having fun at the beach, cool drink in her hand :). This is one layer card and I just love how easy it is to make cool cards with less effort.

Thanks again LIM-ladies!

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Never laugh at live dragons

LTSCB-haaste oli tällä kertaa "Let's fly away" eli lentoteemalla mentiin. Aivan mahtavia kortteja on haasteeseen jo tehty ja lisään joukkoon omani.

Etsin kaikki leimasimeni, jotka liittyvät lentämiseen ja löysin Jehkottarelta ostamani lohikäärmeleimasimet, joita en ollut vielä käyttänyt. Leimasimet ovat Chocolate Baroque:n. Leimasin kuvan ensin, sitten suihkutin päälle suihkemusteet ja lopuksi märällä pensselillä levitin lohikäärmeen sisällä olevan musteen.

This time LTSCB-challenge was "Let's fly away" and my flying theme is Chocolate Baroque's dragon. I stamped the image first, then added mists and with watercolorbrush I colored everything inside the dragon image. Easy.

Enkulin musiikkihaaste 9/14

Olen monesti näitä musiikkihaasteita katsonut ja aina on vain jäänyt osallistumatta. Nyt oli musiikkina Happoradion Pelastaja ja tämähän on aivan mahtava biisi, joten nyt oli aika tarttua härkää sarvista ja tehdä jotain!

Ajattelin pelastajana toista ihmistä niin kuin laulussakin lauletaan, mutta mutta... mun ajatukset kulkee monesti ihan omia ratojaan ja tällainen tuli, auto. Ajan aika paljon ja auto pelastaa kyllä :).


Tämä on tehty art journalina vanhaan kirjaan.

lauantai 13. syyskuuta 2014

P*skarteluhaaste #245

Nyt törmäsin minäkin P*skarteluhaasteblogiin! Aiheena on triplaleimaus ja mikäs sen sopivampaa kuin tehdä myöskin triplamäärä kortteja ennen kuin onnistuu :-).

Opetusvideo sai kaiken näyttämään helpolta, mutta totuus oli omalla kohdalla hieman jotain muuta, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoista ja hienoja kortteja tällä tekniikalla saa tehtyä.

Onnistuneessa versiossa embossasin mustalla kohopulverilla Tim Holtzin linnun, teksti on väritetty ääriviivatarra ja kolmeen kulmaan liimasin strassit, iisi piisi lopulta :).


torstai 11. syyskuuta 2014

Do not overload

...tämän päivän aiheeni art journalissa. Tuli valmiiksi pika pikaa ilman minkäänlaista luomisen tuskaa. Kuvan löysin kätköistäni ja siihen lisäsin vain tarrat ja diecut-rattaat. Pohjan väritin vesiliukoisilla liiduilla ja suihkeilla.

Tällä tytöllä on ongelmia ajattelun kanssa :).


lauantai 6. syyskuuta 2014

Art Journalia

Sain melkein yhteen kyytiin tehtyä art journal-sivun, pieni kävelylenkki väliin piristi aivoja :).

Tämän aukeaman pohjamalli on Craft Stamper-lehdestä. Paksulle paperille on liimattu erilaisia tageja, mitkä on uusista vaatteista otettu, gessoa päälle epätasaisesti. Sen kuivattua liimaa sabluunan läpi, jolla saatiin jonkinlaisia kuvioita aikaan, suihkemusteilla värit päälle. Vaikka nuo musteet on oma suosikkini, väriyhdistelmät ovat välillä kammottavia, kun sininen ja keltainen kohtaa keskellä oksennuksen värisenä... Onneksi niitä voi peittää :).



                               Alemmassa kuvassa näkyy hieman, miltä pinta näyttää.

maanantai 1. syyskuuta 2014

Mustavalkoista

Kokeilin tuhertaa jotain zenspiration-tyyliin ja käsi kuvastaa sen hetkistä mielentilaa, kun mikään ei kiinnostanut. Toivottavasti muilla ei tätä mielentilaa usein ole, ei minullakaan mutta joskus näitä sattuu.

Tuherrus näyttää ihan ok:lta, geelikynä millä kuviot tein ei vain kuiva millään, ei kuumailmapuhaltimella eikä ajan kanssa. Eli suttupaperia väliin, ja jos tähän innostuisi niin kunnon kyniä ostamaan :).