torstai 30. tammikuuta 2014

Askarteluvuoren ATC- haaste # 13

Haaste löytyy täältä

Tehtiin kaksi korttia, joista ensimmäisenä skinny (7,62 x 12,7 cm) sirkusaiheella. Tätä tein ja tein niin että puolivalmiita sirkuskortteja lojuu kasapäin pöydällä :). Valmiiksi tuli kuitenkin tämä kortti



Toinen kortti oli normaalikokoinen ATC liikkuvalla osalla. Haaraniitti on helppo :)

                                                          Tässä sydän vielä ehjänä...


...ja tässä murtuneena











keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kissavaihtarit Macan kanssa

Mukavaa postia on aina kiva saada ja tänään minua on hemmoteltu. Sain uuden kameran lisäksi kissakortit Macalta ja  tässähän ne, upeita!  Tykkään korttien kerroksellisuudesta, lähemmässä tarkastelussa näkyy monia kuvia päällekäin. Itseltä ei tuo vielä oikein suju.


Ja oikeassa olet Maca, lasten piirustuksia on hyvä käyttää, kun muut kuvat loppuvat :).

maanantai 6. tammikuuta 2014

Askartelupajan haaste #26

Tähän haasteeseen piti tehdä paketti / pakkaus. Minulla oli jouluinen paketti tehtynä, mutta olisin saanut sen postattua tänne vasta joulun jälkeen niin ajattelin tehdä uuden. Tämän kirjakortin mallin löysin vanhasta Craft Stamper- lehdestä ja koska runko tehtiin haitarimallilla, siitä tuli kolmiulotteinen. Nyt sen sisälle saa laitettua jotain pientä, suklaapatukan aion tähän laittaa.

Olen käyttänyt tähän leimoja, kuvioitua paperia, stansseja, koristeita ja tulostettua tekstiä. Kirjan paksuus on reilut 5 cm.






perjantai 3. tammikuuta 2014

Askarteluvuoren ATC vaihto #12

Aiheena oli tehdä puolikas atc eläinaiheella ja koska olin ostanut pöllöstanssin niin pöllöjä tuli, kolmen kortin verran. Ensimmäisen lupasin ystävälle, toinen on itsellä ja kolmas on lentänyt uuteen kotiin. Kortin nimeä en valitettavasti muista.


Toisen kortin aiheena oli mies ja tämä meinasi olla vaikea pala. Lopulta lehtiä selatessa tuli inspiraatio, kuvassa oikea sheriffi 1800- luvulta, nimeä en tietenkään muista... :)